A főzés és a vendéglátás a szenvedélyem! Ez a hivatás olykor nehéz és kacifántos, de a végeredmény mindig ugyanaz a vendégek elfogyasztják a pincér által felszolgált ételt! Nem feltétlen kell a vendéglátóegységet megemlíteni elég ha családias környezetben "ütsz" össze egy ínycsiklandozó ételt a családnak, barátonak vagy akár a párodnak is kedveskedhetsz egy gyertyafényes finom vacsorával! Főzni jó dolog, rengeteg új és új ételek kerülnek a piacra, amiket ha kipróbálunk könnyen a kedvencünkké válhat! A konyha egy olyan alkalmas hely a kísérletezésre, amit ha jól csinálunk akár bele is szerethetünk! És én személyszerint azt az elvet vallom, hogy az olyan szakmai elfogultság ami a környezetedben lévő emberekre hat ki az a legcsodálatosabb! Mert egy szakácsnak annál nagyon öröme nincs, minthogy látja azt hogy a feltálalt ételt a vendég vagy akár a család jóízűen elfogyasztja! Nekünk ebben rejlik a siker és az elhivatottság! Számos olyan területe van a gasztonómiának, amit nem árt ha ismerünk, hiszen a mindennapjainkban fontos szerepet játszik!