Szandruu gasztro

Válasz olyan hivatást az életben, amit szeretsz csinálni és soha többet nem kell dolgoznod!

Előkészítési eljárások: 

tisztítás, mosás, hámozás, kaparás, kopasztás, perzselés, csontozás, hártyázás

kockára vágás, szeletelés, julienne-re vágás, darálás, reszelés, áttörés

vegyítés, tűzdelés, töltés, rétegezés, formázás

Elkészítési eljárások: 

Főzés: abálás, előfőzés (blansírozás), forralás, forrázás, párolás

Sütés: pirítás, csőben sütés, gratinírozás

Sűrítés: sűrűre főzés, gőz feletti sűrűre főzés

Bundázás: panírozás, bortészta, sörtészta (orly),

Rántás: barna rántás, világos rántás, magyaros rántás, zsemleszínű rántás

Dúsítás: lisztszórás (staubolás), tejföl-tejszín hozzáadása, legírozás, montírozás

Kocsonyásítás: zselatinnal (aspik) hidegtálak

Befejező eljárások:

Díszítés, Melegen tartás,  Terítés, Tálalás, Italok

Tartósító eljárások:

szárítás, sózás, befőzés, savanyítás, kandírozás



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 2
Heti: 23
Havi: 69
Össz.: 8 781

Látogatottság növelés
Oldal: Főbb konyhai műveletek
Szandruu gasztro - © 2008 - 2024 - szandruugasztro.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »